Eigenschappen van keramisch marmer

Eigenschappen van keramisch marmer

Ken jij het verschil in eigenschappen tussen keramisch marmer en echt marmer? Een eettafel of salontafel van marmer is prachtig: helemaal de trend van nu. In veel interieurs zijn details van marmer- of ander natuursteen bijna niet meer weg te denken. Maar wist je dat marmer eigenlijk helemaal geen goede eigenschappen bevat voor een eettafel of een salontafel? Marmer is heel poreus en kwetsbaar. Keramisch marmer niet. Dit is namelijk van keramiek. Het is vlekbestendig, krasbestendig en hittebestendig. Superhandig voor je eettafel of salontafel. Je hoeft je bijvoorbeeld niet druk te maken om een glaskring op je blad. Je veegt het er makkelijk vanaf met een vochtige doek. Ook een super hete kop thee of koffie kun je zo neerzetten zonder onderzetter.

Het keramisch marmer is niet te onderscheiden van echt marmer. Sterker nog: binnen de marmerlooks heb je ontzettend veel keuze. Ga je voor een donkere marmerlook of een lichte? Lees alles over de materialen van Tafelwinkel.

Wil je een keramisch tafelblad wat in eigenschappen het meest op het witte carrara marmer lijkt? Kies dan voor de 'Calacatta Extra'. Wanneer je de eigenschappen van een keramisch blad hebt ervaren, wil je nooit meer wat anders.

Omdat we altijd streven naar kwaliteit van onze producten worden onze tafels altijd geproduceerd met zwart gepoedercoat staal. Dit zorgt voor extra krasbestendigheid, ook op het onderstel. En het geeft natuurlijk een super luxe uitstraling. Bij Tafelwinkel kies je altijd uit meer dan dertig kleuren voor je tafelblad. Zo vind je altijd een blad dat past bij jouw interieurstijl.

SUBHEADING

Blog posts