Bezorging, levering en garantie

De bezorging van jouw tafel

Helemaal gratis.

Natuurlijk streven we ernaar om jouw tafel zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Kies je voor een tafel uit het reguliere assortiment? Dan is de levertijd voor een eettafel 4 tot 6 weken, salontafels en accessoires hebben een levertijd van 2 tot 4 weken. Bestel je een model uit onze sale collectie? Dan hebben we deze tafel al geproduceerd, wat betekend dat we de tafel binnen 1 tot 2 weken bij je thuis kunnen leveren. Waar we kunnen proberen we natuurlijk altijd te versnellen. We nemen altijd even contact met je op voor het bezorgmoment. Dit doen we ongeveer een week van tevoren. Zo hoef je geen hele dag thuis te blijven om op je tafel te wachten.

Wanneer je bij ons een salontafel of accessoire besteld is de kans groot dat deze gewoon in een doos met de post wordt bezorgd. Bij deze items is de montage al helemaal voor je gedaan. Hoef je je niet meer druk om te maken. De bezorging van een eettafel is een ander verhaal, die past namelijk over het algemeen niet in een doos. We komen de twee onderdelen van de eettafel (blad + onderstel) bij je thuis bezorgen en in elkaar zetten. We nemen alle troep direct weer mee zodat je niet met afval komt te zitten. Je kunt zo direct van je nieuwe tafel genieten.

Bezorging van de tafel zit altijd bij de prijs inbegrepen. Zowel voor tafels uit het reguliere assortiment als tafels van de sale categorie.

Wij bieden een garantie van 5 jaar op onze artikelen. 

You have successfully subscribed!
This email has been registered