Levering

Je kunt je artikelen zowel in de online webshop als in de winkel bestellen. Hier vind je allerlei informatie over de bezorging, het ophalen en het beheren van je bestelling.

Veel gestelde vragen over de levering

De levertijd van eettafels is gemiddeld 4 tot 6 weken, salontafels en accessoires 2 tot 4 weken. Salontafels uit het sale assortiment maximaal 5 dagen. Wanneer er vertraging is wordt dit altijd gecommuniceerd.
Wij plannen elke week een bezorgronde in voor eettafels. Heb je een eettafel besteld? Dan bezorgen wij deze sowieso persoonlijk bij jou af. Heb je een salontafel besteld en woon je in de buurt van deze ronde? Dan nemen we deze uiteraard ook mee.
Verzendkosten zijn gratis in heel Nederland & België. Woon je hierbuiten? Dan reken we verzendkosten op basis van afstand.
We communiceren ruim van tevoren wanneer wij of Transmission langskomen, maar mocht het voorvallen plannen we een nieuw bezorgmoment in.

Thuisbezorging door Tafelwinkel

Tijdens het plannen van de bezorgronde bellen we je op of de geplande dag uitkomt met tijdsindicatie. Je weet dus ruim van te voren wanneer we langs komen.

Afhalen in de winkel

Jazeker! Kies tijdens het bestellen voor bezorgmethode de optie ‘’ophalen’’. Je hebt de mogelijkheid om je tafel op te halen in Goes of Westkapelle, afhankelijk van waar het product staat.
Hiervoor geld de levertijd voor het desbetreffende product. We nemen contact met je op wanneer je je bestelling kan afhalen.
Ja, afhalen is gratis.