Over Tafelwinkel

Wij zijn Tafelwinkel. Al meer dan 45 jaar specialist in natuursteen. Al deze kennis en expertise, dát zie je terug in onze producten. Wij leveren hoogwaardige salontafels, eettafels, sidetables en zuilen van de beste materialen.

Ontstaan Tafelwinkel

Want hoe kan het dat Tafelwinkel.nl, een nieuw concept wat sinds 2020 op de markt is gekomen, al zo lang ervaring heeft met natuursteen?

Dat leggen wij aan je uit. Tafelwinkel is een dochteronderneming van Dominicus, al meer dan 45 jaar dé natuurspecialist in Nederland. Natuurspecialist kunnen we met zekerheid zeggen doordat Dominicus verschillende producten van verschillende soorten natuursteen produceert voor de particuliere en zakelijke markt.
In 2020 is het besluit genomen om de natuurstenen tafelmarkt te bereiken met een nieuw concept: Tafelwinkel.nl.

Keramisch marmer

Keramisch marmer is het nieuwe marmer, maar dan met meer voordelen. Een marmer meubelstuk vraagt veel onderhoud en met een klein ongelukje kun je het voorgoed verpesten, bijvoorbeeld kringen van hete kommen of vlekken van citroensap. Daarom werkt Tafelwinkel.nl met hoogwaardig keramisch marmer uit Italië. Een samengeperst steensoort wat identiek is met echt marmer, maar dan hittebestendig, vlekbestendig en krasbestendig. Zeer onderhoudsvriendelijk en gaat ontzettend lang mee.

Betaalbare luxe

Velen denken dat er een fors prijskaartje zit aan natuursteen. Tafelwinkel bewijst het tegendeel. De gemiddelde prijs voor een natuurstenen eettafel zit rond de 1700,-. De gemiddelde prijs bij Tafelwinkel is 1300,-. Hoe dat komt? Wij zijn fabrikant, ontwerper en retailer in één.  Zo houden wij onze prijzen scherp, en kan iedereen genieten van betaalbare luxe.

Onze showrooms

Je kunt ons bezoeken in onze showrooms in het Zeeuwse Westkapelle en Goes. In Westkapelle staat onze hoofdshowroom en productie. Alle tafels komen uit onze eigen productie, zo zijn we zeker van de hoogste kwaliteit. Mocht er in het assortiment niks voor je tussen zitten en zoek je net een ander model in een andere kleur en of dikte?
Geen probleem, maatwerk is mogelijk bij ons!

Enthousiast geworden door onze producten?
Shop hier onze toffe collectie of kom langs in een van onze showrooms. 

Shop onlineShowroom WestkapelleShowroom Goes

Met een 4.8 beoordeeld op Trustpilot

Al onze reviews zijn 100% geverifieerde, échte reviews alleen geschreven door onze eigen klanten. Deze klanten gingen je voor! 

Lees hier meer over het reviewbeleid van  Trustpilot.