Meteen naar de content

News

Tafelwinkel opent nieuwe winkel in Kesteren

Bij Annewil Jacobse 07 Sep 2023

 

Tafelwinkel Kesteren

Vandaag op 7 september 2023 is onze gloednieuwe winkel in Kesteren officieel geopend! Met trots kunnen wij jullie mededelen dat wij onze klanten vanaf nu kunnen adviseren en helpen in onze derde fysieke winkel. Tafelwinkel is in 2020 gestart als online webshop en een fysieke winkel in Zeeland, Westkapelle. Niet zo lang daarna openden wij de deuren in Goes.

Het nieuwste vertrek is gevestigd in het pittoreske dorpje Kesteren in de gemeente Neder-Betuwe. Wij hopen met deze derde opening meer winkelverkeer te trekken in omgeving ’s-Hertogenbosch, Utrecht, Amersfoort, Arnhem en Nijmegen.

Tafelwinkel is gespecialiseerd in tafels van verschillende soorten keramiek, composiet en graniet. Tafelwinkel Kesteren is volledig ingericht met het populairste materiaalsoort Dekton Laurent, een prachtige donkere kleur die pure luxe uitstraalt. Is deze kleur niet wat je zoekt, we hebben talloze kleuren in de collectie die te bewonderen zijn in de vorm van kleurstalen.

Naast onze standaardcollectie vind je ook een deel van onze sale collectie. Ben je op zoek naar een Deens ovale eettafel, of misschien een ronde of rechthoekige tafel van steen? In onze gloednieuwe winkel vind je het allemaal.

Collega en mede-eigenaar Simon van Lit verwelkomt je graag met een kop koffie. Plan je bezoek op donderdag tussen 11:00 en 17:00, vrijdag van 11:00 tot 20:00 en zaterdag van 10:00 tot 16:00. Loop gerust eens binnen op Broekdijk nummer 38. Tot snel!

Bedankt voor het abonneren

Je e-mailadres is geregistreerd!

Shop te look

Kies opties

Aanpassen
this is just a warning
Inloggen
Winkelwagen
0 Items