Wil je een salontafel marmer kopen, kijk dan eerst goed welke salontafel bij jou en je interieur past.
Kies hieronder eenvoudig op kleur, model, prijs of op levertijd van je salontafel marmer.

Wil je een salontafel marmer kopen, kijk dan eerst goed welke salontafel bij jou en je interieur past. 
Kies hieronder eenvoudig op kleur, model, prijs of op levertijd van je salontafel marmer.

Bekijk salontafels marmer op kleur

Bekijk salontafels marmer op model

Bekijk salontafels marmer op prijs

Bekijk salontafels marmer op levertijd

Een marmeren salontafel kopen bij Tafelwinkel

Marmer is een gewild materiaal voor in huis, bij één meubel komt marmer het beste tot zijn recht en dat is de salontafel. Een marmeren salontafel is populair door de mooie aderen in het blad en de lichte kristalstructuur. Deze eigenschappen geven het interieur een sfeervolle en luxueuze uitstraling. Marmer is ideaal te combineren in diverse woonstijlen zoals industrieel of landelijk.

Van alle tafels die je kunt kiezen, brengt een marmeren salontafel toch verreweg de meeste charme in je woonkamer. Zo’n salontafel valt nu eenmaal op in een ruimte. Onze marmeren salontafels hebben allemaal een luxe onderstel. De subtiele patronen in het blad in combinatie met het luxe onderstel maken van deze marmeren salontafels echte blikvangers.

Bij Tafelwinkel vind je een breed aanbod aan marmeren salontafels in diverse kleuren en vormen. Kijk daarom wat jouw ruimte nodig heeft. Is het nog iets te strak? Ga dan voor een marmeren tafel met een rond blad. Wil je iets meer diepte in je interieur? Kies dan voor donker of licht grijs. Wil je wat neutraals en rustigs? Een klassieke witte marmeren salontafel zorgt voor een frisse uitstraling en is makkelijk te combineren. Combineer je marmeren salontafel met verschillende soorten meubelen zoals een leren bank, houten meubelkast of een wollen vloerkleed. Marmer met staal is op dit moment razend populair.

Geef je huis een koninklijk tintje en ga voor een marmeren salontafel van Tafelwinkel. Onze keramische marmeren salontafels zijn niet alleen erg mooi, maar hebben ook de volgende eigenschappen: hittebestendig, vlekbestendig en krasbestendig.